icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 juli 2016

Samenwerking Houkepoort Sneek

Met het onthullen van de nieuwe huisstijl en de vernieuwde website www.houkepoort-sneek.nl is de realisatie van het wooneiland Houkepoort weer een stap dichterbij. VolkerWessels Vastgoed, de combinatie Dijkstra Draisma /Friso Bouwgroep en gemeente Súdwest-Fryslân pakken de marketing en verkoop van de woningen en kavels samen op. “We kiezen als partijen bewust voor samenwerking. Dit betekent één website, één logo en één belang, namelijk het belang van de potentiële koper”, zo zegt wethouder Gea Akkerman namens de partijen.    

Op de nieuwe website kunnen belangstellenden vanaf vrijdag 15 juli via luchtfoto’s een kijkje nemen op het wooneiland. Achter de schermen wordt nog druk gewerkt aan de definitieve woningontwerpen en de verkoopdocumentatie. Zodra dit klaar is, wordt deze informatie aan de website toegevoegd. Op het wooneiland aan de Houkesloot komen ongeveer 180 woningen. VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt ongeveer 80 woningen de combinatie Dijkstra Draisma / Friso bouwt 80 woningen en 12 tot 15 appartementen. De gemeente Súdwest-Fryslân verkoopt 14 vrije kavels zonder aannemingsverplichting.

 

Belangstellenden voor een woning of kavel op Houkepoort kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief op de website www.houkepoort-sneek.nl. Zij worden dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.