icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 april 2016

Onno Dwars genomineerd voor DGBC Green Leader Award

Hoofd Acquisitie en Innovatie bij VolkerWessels Vastgoed, Onno Dwars, is genomineerd voor de DGBC Green Leader Award.   De Green Leader Award is in het leven omdat de vastgoedsector weliswaar verduurzaamt, maar nog niet in volle hevigheid. Beslissers die lef en persoonlijk leiderschap tonen, kunnen met hun nieuwe, verfrissende inzichten het verschil maken en zodoende een krachtige impuls geven aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving.   Klik hier voor de website van DGBC en de andere genomineerden.

Uitreiking op de PROVADA op 8 juni

De jury heeft gekozen voor een evenwichtige vertegenwoordiging van verschillende spelers uit de gehele keten. Over deze genomineerden wordt een inspirerend magazine gemaakt door partners Cobouw en PropertyNL. Via www.greenleaderaward.nl bepaalt het publiek uiteindelijk wie er tot winnaar van de Green Leader Award wordt benoemd. Stemmen kan tot 1 juni 2016. De uitreiking vindt plaats op 8 juni om 15.30 uur tijdens de PROVADA in RAI Amsterdam.