icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 april 2015

Ondertekening contract EnergieNotaNul-woningen Frankhuis Zwolle

Donderdag 2 april is de overeenkomst getekend voor de bouw van 30 energienotanul-woningen in Frankhuis in Stadshagen Zwolle. De woningen zijn ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed, dit in samenwerking met Ufkes Apeldoorn, die de woningen zal gaan realiseren.

De bouw start al op 13 april a.s. Deze woningen wekken de eerste 10 jaar net zo veel energie op als ze gebruiken. Naar verwachting worden de woningen in het laatste kwartaal van 2015 opgeleverd. De woningen hebben een zeer goed geïsoleerde schil, ventilatie met warmteterugwinning, een luchtwarmtepomp met vloerverwarming als warmteafgiftebron en zonnepanelen op het dak.

 

Sjoerd Quint, adjunct directeur van opdrachtgever deltaWonen: "Met de bouw van dit type woning geven we inhoud aan het feit dat duurzaamheid bij deltaWonen een leidend thema is. Voor onze huurders betekent een lager energieverbruik een lagere energienota. Betaalbaarheid en duurzaamheid gaan hiermee hand in hand!"