icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 september 2015

Nieuwe verkoopfase Park Suyderwijk Drachten

VolkerWessels Vastgoed start met de verkoop van veertien woningen in de wijk Park Suyderwijk in Drachten. Het gaat om acht rijwoningen en zes twee-onder-een-kapwoningen. In totaal worden er, onder de naam Tuinpark, in meerdere verkoopfasen 42 woningen op de markt gebracht, in diverse prijsklassen en woningtypen.

Parks

Tuinpark

De rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in deelgebied Tuinpark liggen fraai aan het water of aan de groene rand van de wijk. De woningen worden gerealiseerd in kleine bouwblokken van maximaal vier woningen. De woningen liggen bovendien dicht bij voorzieningen zoals scholen, sportclubs, winkelcentrum De Drait en kinderboerderij De Naturij.

 

 

De architectuurstijl refereert aan de ‘30-er jaren, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig. Royale dak overstekken met zinken mastgoten en genuanceerd metselwerk zorgen voor een rijke uitstraling. De ruime gezinswoningen hebben een woonoppervlak van minimaal 117 m², met een grote achtertuin die altijd gelegen is aan een kindvriendelijk binnenterrein. Verkoopprijzen van de woningen zijn vanaf €159.000,- vrij-op-naam voor een rijwoning en vanaf € 210.000,- vrij-op-naam voor een twee-onder-een-kapwoning op een ruime kavel. Alle woningen worden hoogwaardig en luxe afgewerkt.

Duurzaamheid

Wonen in Tuinpark is milieubewust en comfortabel wonen. Iedere woning is uitstekend geïsoleerd en voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van energiezuinigheid. Op de berging of garage van de woning worden zonnepanelen geplaatst waardoor de woningen een A++ energielabel krijgen. Ook zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming.

Bijeenkomst

Geïnteresseerden kunnen donderdag 17 september tussen 18.00 uur en 20.00 uur op de bouwplaats aan De Lanen in Drachten terecht voor een verkoopbrochure en meer informatie.

Meer informatie over Park Suyderwijk en de nieuwste verkoopfase is te vinden op www.parksuyderwijk.nl