icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 december 2016

Luxe Parkvilla's Helpermaar in verkoop

VolkerWessels Vastgoed start met de verkoop van zes luxe Parkvilla’s Helpermaar in Groningen. De Parkvilla’s zijn de laatste vrijstaande woningen die in Helpermaar worden gerealiseerd. Er blijkt dan ook grote belangstelling voor deze villa’s te zijn.

Helpermaar omvat een geheel nieuwe wijk aan de Van Ketwich Verschuurlaan in het zuiden van de stad (het voormalige Diaconessenhuisterrein). Dit gebied brengt stad, polder en de Hondsrug samen. Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, ontstaat hier een wijk met water en veel groen.

 

De Parkvilla’s kenmerken zich door een traditioneel ontwerp. De architectonische details zoals het lijstwerk, de dakoverstekken en de fraai vormgegeven dakkapellen dragen bij aan het statige, klassieke karakter van de villa’s. De Parkvilla’s zijn maar liefst 195 vierkante meter groot en staan bovendien op riante kavels. De luxe woningen hebben een vraagprijs vanaf € 640.000,- v.o.n..

 

Medio volgend jaar gaat de laatste fase polderrandwoningen in verkoop.

 

De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels onderneming Rottinghuis. Voor meer informatie over de Parkvilla’s: Schreuder Makelaars 050-526 2000, info@schreuder-makelaars.nl, Boekholt & partners makelaardij 050-311 4646, info@boekholt-partners.nl en de projectwebsite parkvillas.helpermaar.nl