icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 maart 2017

Laatste Singelwoningen Helpermaar in verkoop

VolkerWessels Vastgoed start op 8 maart met de verkoop van de laatste fase Singelwoningen in het project Helpermaar te Groningen. Deze zeven Singelwoningen zijn gelegen in het hart van Helpermaar en worden gekenmerkt door een onderscheidende antracieten gevelsteen. Er is wederom grote belangstelling voor dit project.

Het project Helpermaar omvat een geheel nieuwe wijk aan de Van Ketwich Verschuurlaan in het zuiden van de stad (het voormalige Diaconessenhuisterrein). Dit gebied brengt stad, polder en de Hondsrug samen. Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, ontstaat hier een wijk met water en veel groen. Alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hierdoor is er vrij uitzicht op de singel.

 

De woningen onderscheiden zich door hoogstaande architectuur met markante serres en een fraai vormgegeven dakrand. Het grote glasoppervlak staat garant voor een optimale lichtinval en een plezierig leefklimaat. De woning heeft drie verdiepingen waarin, indien gewenst, zes slaapkamers mogelijk zijn. Ook heeft elke woning een op het westen georiënteerde achtertuin met semi-vrijstaande berging. De statige stadswoningen hebben een vraagprijs vanaf € 332.000,- VON.

 

De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels onderneming Rottinghuis. Voor meer informatie over de woningen: Schreuder Makelaars 050-526 2000, info@schreuder-makelaars.nl, Boekholt & partners makelaardij 050-311 4646, info@boekholt-partners.nl en de projectwebsite www.singelwoningen.nl.