icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 december 2020

Kerstkaravaan trekt door Gouda

Op dinsdag 8 december, zijn er door de wethouder Ruimtelijke Ordening van de gemeente Gouda, en de directeuren van VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed op feestelijke wijze kerstbomen uitgedeeld aan de nieuwe bewoners van Gouda. In de nieuwe woonwijk Westergouwe trok de feestelijk verlichte optocht langs de deuren om de 320 bomen te bezorgen.

Na een jaar dat voor iedereen roerig was, is Westergouwe in het licht gezet om bewoners een hart onder de riem te steken. Iedere bewoner die vooraf een boom gereserveerd had, kon de boom op deze ludieke wijze in ontvangst nemen. In de karavaan zijn de bekende aspecten van de stad Gouda voorbij gekomen: Goudse kaas, stroopwafels, kaarsen maar ook het bekende oude Goudse stadhuis. Om Westergouwe extra sfeervol te maken, is de wijk verlicht door 13 grote kerstbomen, bestaande uit ieder 4.000 LED-lampjes.

De bomen worden aangeboden door de initiatiefnemers van Westergouwe: Gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed.