icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 november 2012

Inntel Hotels en VolkerWessels Vastgoed tekenen intentieovereenkomst voor het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen

maandag 12 november 2012 hebben Inntel hotels en VolkerWessels Vastgoed een intentieovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling en realisatie van een hotel op het Noordelijk Havenhoofd (NHH) te Scheveningen. Het 3/4 * hotel zal, naast ruim 200 kamers met een weids uitzicht op zee, een restaurant, bar, terras en een zwembad/wellness functie bevatten.  

De ondertekening met Inntel Hotels is een uitwerking van de haalbaarheidsstudie die VolkerWessels Vastgoed verricht in opdracht van het Vispact, voor de herontwikkeling van het NHH. Hiertoe werd op 30 mei van dit jaar een overeenkomst gesloten.

 

VolkerWessels Vastgoed verricht daarbij als risicodragend ontwikkelaar onderzoek om een sluitende businesscase op te stellen voor de herontwikkeling van het NHH. Hierbij wordt naast een vernieuwingsslag voor de huidige ondernemers in het gebied en het creëren van ruimte voor nieuwe toetreders, ook de mogelijkheden voor een aanvullend programma in het gebied onderzocht.


Leisure en een commercieel programma zijn daarbij zoekrichtingen. Het hotel voor Inntel Hotels vormt daar een invulling van. Daarnaast is er ruimte voor nieuwe initiatieven. In het onderzoek wordt nauw samengewerkt met KCAP Architects & Planners uit Rotterdam.