icon-arrow-right
HomeNieuws Geslaagde start verkoop Harnasmolen

Geslaagde start verkoop Harnasmolen

Actueel

Veel animo voor herenhuizen ‘De Dijkgraaf’ en ‘De Schout’ in Den Hoorn

 

Veel geïnteresseerden kwamen zaterdag 11 april naar De Hoornbloem in Den Hoorn voor de verkoopbijeenkomst van de 9 vrijstaande herenhuizen ‘De Dijkgraaf’ en ‘De Schout’. Een groot deel van de bezoekers keerde huiswaarts met de informatiemap of richting het bouwterrein van Harnasmolen tussen de Hadrianuslaan en de Woudselaan voor een kijkje op de locatie en naar de kavels.

Op het bouwterrein waren de kavels door de aannemer middels een lint aangegeven, waardoor kopers de kavel van hun keuze en het uitzicht konden bekijken. Projectontwikkelaar Niels van Ginkel van VolkerWessels Vastgoed is heel tevreden over de opkomst en concrete interesse, die volgens hem niet alleen getuigt van een stijgend vertrouwen in de woningmarkt, maar ook van een goed en scherp geprijsd product op een mooie plek. Op de website www.harnasmolen.nl zijn inmiddels de prijzen van de verschillende woningen bekend gemaakt. Deze zijn afhankelijk van de kavelgrootte en type woning.

 

Keuzemogelijkheden

Makelaar Jeroen Hogetoorn van Van Silfhout en Hogetoorn Wereldmakelaars in Delft heeft er alle vertrouwen in, dat de komende weken op een flink aantal woningen een optie zal worden genomen. “Met een aantal stellen zijn we al langer in gesprek over hun droomhuis vanaf 450.000 euro. Dit zijn vrijstaande herenhuizen met flinke tuin in een geliefde dertiger jaren-stijl met mooie accenten en overal vloerverwarming. Bovendien kunnen de kopers hun eigen gevel en kleur bakstenen kiezen. En er zijn tal van extra opties zoals extra erkers en dakkapellen.”

 

Al veel stijlvolle woningen

In het gebied Harnasmolen hebben reeds meerdere initiatiefrijke bewoners de afgelopen jaren hun droomwoning gebouwd. De nieuwe herenhuizen zullen met hun stijl de landelijke uitstraling van Harnasmolen verder versterken. Het groene en goed bereikbare gebied in Midden-Delfland, in het eeuwenoude dorp Den Hoorn, ligt tegen Delft aan en vlakbij de rijksweg naar Den Haag.

 

Betrokken partijen

Gebiedsontwikkeling Harnaschpolder C.V. is een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels Vastgoed en AM. De woningen zijn ontworpen door Wubben. Chan architecten uit Naaldwijk en worden gebouwd door IBB Kondor (net als VolkerWessels Vastgoed onderdeel van VolkerWessels). Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars in Delft heeft de woningen in verkoop. Meer informatie: www.harnasmolen.nl en op Facebook: Harnasmolen.

+