icon-arrow-right
HomeNieuws Gemeente Kaag en Braassem en Ontwikkelcombinatie VolkerWessels Vastgoed/Bouwmaatschappij Verwelius zetten handtekening

Gemeente Kaag en Braassem en Ontwikkelcombinatie VolkerWessels Vastgoed/Bouwmaatschappij Verwelius zetten handtekening

Actueel

Op dinsdag 20 november 2012 hebben de gemeente Kaag en Braassem, VolkerWessels Vastgoed en Bouwmaatschappij Verwelius hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van het project Braassemerland.

 

Het project Braassemerland is gericht op de transformatie van een verouderd glastuinbouwgebied ten zuiden van Roelofarendsveen. De samenwerkende partijen zullen dit gebied de komende jaren gefaseerd bouwrijp maken ten behoeve van de realisatie van circa 1.150 woningen.

 

Dit is een eerste belangrijke stap voor een langdurige samenwerking, waar alle partijen veel vertrouwen in hebben. In 2013 zal worden gestart met de uitwerking van de eerste fase. Verwacht wordt, dat de eerste woningen in 2015 gebouwd kunnen worden.

Op de foto van links naar rechts: Marcel Schipper (VolkerWessels Vastgoed), wethouder Uit den Boogaard (gemeente Kaag en Braassem) en Gerrit Verwelius (Bouwmaatschappij Verwelius).

+