icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 15 juni 2015

Feestelijke start bouw twaalf gezinswoningen Mouterijnoort te Wageningen

Nieuwegein - Met de succesvolle verkoop van twaalf gezinswoningen is de realisatie van het project Mouterijnoort in Wageningen weer een stap verder. Maandag 15 juni is de symbolische start van de bouw gevierd. In aanwezigheid van alle kopers en direct betrokkenen gaf wethouder Han Ter Maat het feestelijke startsein.   Project Mouterijnoort wordt ontwikkeld door Combinatie Mouterijnoort VOF, een samenwerking van VolkerWessels Vastgoed en Van Swaay Projectontwikkeling.

wageningen
Wethouder Ter Maat, Wim van Veldhuizen van Van Swaay en Sjoerd Kleppe van VolkerWessels Vastgoed geven startsein bouw weer 12 woningen Mouterijnoort

Mouterijnoort: een combinatie van locatie en sfeer

Mouterijnoort is centraal gelegen in Wageningen. De binnenstad met alle winkel- en horecavoorzieningen is op loopafstand bereikbaar. Scholen, kinderopvang en supermarkten zijn in de directe omgeving aanwezig. Bovendien is de wijk zeer goed ontsloten voor zowel auto- als fietsverkeer en openbaar vervoer.

 

De woningen liggen aan sfeervolle en autoluwe woonstraatjes en vormen samen hofjes. De omgeving is vriendelijk ingericht met veel groen en nodigt uit elkaar te ontmoeten. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen; de ideale woonspot voor een gezin met jonge kinderen. Eerder zijn in Mouterijnoort al 47 woningen gerealiseerd.

 

“Wageningen is met Wageningen University een echte universiteitsstad met internationale bekendheid en allure. De universiteit en de stad trekken daarom veel studenten en medewerkers vanuit de hele wereld aan. In Mouterijnoort zien we dit terug komen in ons klantenbestand”.

wageningen2

Uitstraling

De woningen in Mouterijnoort zijn ontworpen door MIX Architectuur uit Ede en tonen een rijke variatie in de gevels. Door het gebruik van baksteen in verschillende kleuren, reliëfmetselwerk, betonkaders, zwierige hekwerken en geïntegreerde bloembakken is geen woning gelijk. Traditionele details worden uitgevoerd in een hedendaags ontwerp en zorgen voor een frisse uitstraling met kwaliteit.

Bouw

De 12 nieuwe woningen worden gebouwd door VolkerWessels onderneming Veluwezoom Verkerk Bouw uit Zevenaar en neemt ongeveer een half jaar in beslag. Met de bouw van de nieuwe gezinswoningen krijgt de wijk steeds meer vorm.

 

Actuele informatie en verkoop

Meer weten over de woningen in plan Mouterijnoort, kijk dan op de website www.mouterijnoort.nl.

Het verkoopteam bestaat uit Jeltes ten Hoor Makelaars uit Wageningen en Jozé Jansen (Combinatie Mouterijnoort VOF). Op het makelaarskantoor is een 3D maquette van het plan beschikbaar en zijn de verschillende materialen van de woningen te zien.