icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 november 2016

Exclusieve appartementen Helpermaar in verkoop

VolkerWessels Vastgoed start met de verkoop van zes exclusieve appartementen in Groningen. Het kleinschalige, luxueuze appartementencomplex genaamd Helperborg, vormt het sluitstuk voor het zuidelijke deel van project Helpermaar.

Helpermaar omvat een geheel nieuwe wijk aan de Van Ketwich Verschuurlaan in het zuiden van de stad (het voormalige Diaconessenhuisterrein). Dit gebied brengt stad, polder en de Hondsrug samen. Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, ontstaat hier een wijk met water en veel groen.

 

“Gelegen aan het eind van de Singel, vormt Helperborg de landmark, het herkenningspunt van de wijk. Door de exclusieve opzet, met slechts één appartement per bouwlaag, hebben alle appartementen een grote mate van privacy, vrije indeelbaarheid en rondom een riant uitzicht. Een vrijstaande villa op hoogte.” aldus architect Rogier Mentink van het gerenommeerde bureau Kuiper Compagnons.

 

De appartementen zijn maar liefst circa 200 vierkante meter groot en elk voorzien van een privé parkeergarage, fietsenstalling en parkeerplaats op het terrein. De riante balkons zijn allemaal op het zuiden gelegen. Deze exclusieve appartementen zijn te koop vanaf € 575.000,- v.o.n..

 

Begin december gaan zes luxe parkvilla’s in verkoop. Medio volgend jaar volgt de laatste fase polderrandwoningen.

 

De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels onderneming Rottinghuis. Voor meer informatie over de appartementen: Schreuder Makelaars 050-526 2000, info@schreuder-makelaars.nl, Boekholt & partners makelaardij 050-311 4646, info@boekholt-partners.nl en de projectwebsite www.appartementen.helpermaar.nl