icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 augustus 2017

De Havenmeester genomineerd voor beste woningproject Den Haag

Vastgoedjournaal is op zoek naar het beste woningproject in Den Haag. In een verkiezing wil Vj het beste gerealiseerde en het beste toekomstige project in het zonnetje zetten. De Havenmeester, een project van VolkerWessels Vastgoed, is genomineerd voor 'het beste gerealiseerde project' en daar zijn wij trots op! Op 27 september zal de Top 3 bekend gemaakt worden op het congres 'Woningmarkt 2017 Den Haag'.    

De Havenmeester

In de 2e Haven van Scheveningen is De Havenmeester gerealiseerd, een project met in totaal 85 appartementen waarvan 38 koopappartementen en 47 huurappartementen die door belegger Altera zijn afgenomen. In de plint zijn 7 ruime winkel-/kantoorruimtes beschikbaar. De ruimtes hebben een gebruiksoppervlak tussen 63 en 153 m2. Er is volop aandacht is voor ruimte en kwaliteit. De appartementen zijn ruim en praktisch ingedeeld met grote raampartijen. Ieder appartement heeft zicht op de haven en vanaf de 5e verdieping is er uitzicht op zee. Ook beschikken alle appartementen over een of meerdere buitenruimten en een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. Op de -1 laag en een gedeelte van de begane grond zijn 85 parkeerplaatsen en bergingsruimten gerealiseerd.

Architectuur

Het gebouw kenmerkt zich door de karakteristieke metselwerk gevels met robuuste uitkragende balkons, wat typerend is voor het havengebied. De gevels zijn verspringend, variërend in lagen van 3 tot 8 verdiepingen en de appartementen zijn zeer variabel in afmeting. Dit geeft De Havenmeester een royale, stoere uitstraling met een strakke, herkenbare vormgeving.

Samenwerking

De Havenmeester is een samenwerking van Ontwikkelingscombinatie Scheveningen Haven (een combinatie van VolkerWessels Vastgoed en rederij Henk Groen) en Schouten & de Jong projectontwikkeling. De realisatie was in handen van Boele & van Eesteren, eveneens een VolkerWessels onderneming.

Opgeleverd in 2016.