icon-arrow-right
HomeNieuws 100% verkocht vóór start bouw: Succesvolle verkoop tweekappers Overtuin in Sterrenberg (Zeist)

100% verkocht vóór start bouw: Succesvolle verkoop tweekappers Overtuin in Sterrenberg (Zeist)

Actueel

Dat bleek gisteravond tijdens een bijeenkomst van VolkerWessels Vastgoed voor de enthousiaste kopers van de twee-onder-een-kap woningen in deelgebied Overtuin in project Sterrenberg in Huis ter Heide. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden waren deze 12 woningen binnen vijf maanden verkocht.
sterrenberg
De verkoop werd begeleid door een accountmanager van VolkerWessels Vastgoed samen met De Keizer Makelaars Utrecht en Hol & Molenbeek. De prijzen van de woningen varieerden van € 420.000 tot € 475.000 vrij-op-naam.

De royale woningen, een ontwerp van Soeters Van Eldonk Architecten, zijn voorzien van veel luxe en gesitueerd te midden van een prachtige groene omgeving. De architectuurstijl refereert aan Frank Lloyd Wright en de grandeur van de ‘30-er jaren, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig. Bijzonder metselwerk, royale dakoverstekken en keramische dakpannen geven de woning een luxe uitstraling.

Voor de styling van de woningen is samenwerking gezocht met Piet Boon, één van de meest succesvolle binnenhuisarchitecten van Nederland. De woningen in Overtuin met hun fraaie belijning, ruime opzet en stijlvolle architectuur zijn een bron van inspiratie voor Piet Boon en zijn ontwerpteam. Voor de kopers van deze woningen is een interieur stylingadvies van Piet Boon inbegrepen.

Tijdens de kopersbijeenkomst kregen de kopers van de woningen onder meer te horen dat in december wordt gestart met de bouw. De verwachting is dat de woningen eind derde of begin vierde kwartaal in 2012 opgeleverd worden. Kerst 2012 kan dan op Sterrenberg gevierd worden.

Op Sterrenberg worden de komende jaren 400 marktwoningen gerealiseerd door Bouw- & Ontwikkelingscombinatie Sterrenberg vof. Het aanbod is divers: van eengezinswoning tot vrije kavel maar ook appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen. Een deel van de woningen zal als huurwoning worden aangeboden. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.


Op de website www.woneninovertuin.nl is meer informatie te vinden over de woningen in deelgebied Overtuin.

Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwcombinatie Boele & Van Eesteren en Bébouw Midreth.
+