HomeCreatief

Creatief

Originele oplossingen en methodes zitten in het DNA van VolkerWessels Vastgoed. Ieder vraagstuk wordt met open blik benaderd door onze professionals en levert verrassende en solide uitkomsten.

creatief

Koploper in duurzaamheid

Voorbeelden van onze creativiteit zijn te vinden in onze koploperspositie in duurzame ontwikkelingen. Direct nadat het Lente-akkoord in 2008 werd afgesloten, zijn wij deze weg met volledige overtuiging ingeslagen. Het resultaat is steeds verder gaande concepten, zoals energienota-nul woningen en onze bijdrage aan de ontwikkeling van MorgenWonen, het concept waarbij een woning in 1 dag kan worden gebouwd.

Klantgericht

Creativiteit komt tot uiting in de herontwikkelingen waar wij bij betrokken zijn. Werken in een bestaande omgeving vraagt om flexibiliteit en oog hebben voor, het behouden van wat waardevol is. Ook de markt benaderen wij creatief. Als enige concern in Nederland hebben wij een Wooniversum ontwikkeld, waar onze klanten de nog te bouwen woning 1:1 in een 3D omgeving kunnen ervaren. Het probleem dat veel mensen hebben met het lezen van tekeningen is daarmee voorgoed opgelost. Het Wooniversum is ook zeer geschikt voor co-creatie trajecten, ontwerpkeuzes en het creëren van sociale cohesie in een nog te ontwikkelen gebied. Uiteraard inzetbaar voor zowel kopers, huurders als onze zakelijke klanten. Daarnaast maken we voor iedere ontwikkeling een uitgekiend verkooptraject waarbij we alle mogelijke offline en online methodes afwegen. We werken graag samen met partijen die ons uitdagen en aanvullen om tot de beste oplossingen te komen.

Projecten

Alle projecten
+