icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ouddorp, Oosterpark

Achter de duinen, aan de rand van Ouddorp ligt project Oosterpark. Gevarieerde nieuwbouw van vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen tot appartementen in een groene woonomgeving. Ouddorp is immers rijk aan natuurschoon en biedt voldoende mogelijkheden om tot rust te komen.

Totale ontwikkeling
7.000 m2
Plaats
Ouddorp
Programma
Circa 60 woningen variërend van grondgebonden woningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen tot vrije kavels
Bijzonderheden
Wonen in de duinen, een verzorgde en herkenbare wijk
Ontwikkelaar
VolkerWessels Vastgoed
Architect
4D Architecten
Aannemer
Kroon & de Koning
Infra
KWS Infra
Duurzaamheid
De woningen in de laatste fase zijn voorzien van een individuele warmtepomp
Voor meer informatie
Projectwebsite

Architectuur

Met de eerlijke materialen, strakke lijnen, erkers en klassieke raamverdeling vertoont de architectuur typische kenmerken van de jaren twintig stijl. Hiermee sluiten de nieuwe woningen naadloos aan op de bestaande bebouwing in Ouddorp. De kleine ronde ramen die doen denken aan patrijspoorten verwijzen naar het maritieme erfgoed van de vissersplaats. Om de kwaliteit van de woonomgeving te waarborgen is ook een aantal erfafscheidingen in het ontwerp meegenomen. Het resultaat is een verzorgde en herkenbare wijk. 

Laatste fase

Binnenkort zal ook de verkoop van de laatste fase van Oosterpark starten. Deze fase bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen en een bouwkavel. Dit zijn ruime en praktische woningen die in twee varianten worden aangeboden. Daarnaast worden de woningen voorzien van een individuele warmtepomp, zodat er duurzame energie opgewekt kan worden.