icon-arrow-right
HomeNieuws Wethouder Houtenbos geeft startsein voor realisatie 1ste fase woningbouw Harnasmolen

Wethouder Houtenbos geeft startsein voor realisatie 1ste fase woningbouw Harnasmolen

Actueel | In de media

Dinsdag 22 november geven de toekomstige bewoners van ‘Harnasmolen’ samen met wethouder Piet Houtenbos van de gemeente Midden Delfland het startsein voor de realisatie van de laatste woningen in de 1e fase. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Harnasmolen is een project van Gebiedsontwikkeling Harnaschpolder C.V., een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels Vastgoed en AM.

In Harnasmolen worden, ten noorden van de karakteristieke Woudselaan, 23 woningen gerealiseerd. De woningen kenmerken zich door een mooie jaren 20 architectuur met windveren, vakverdeling in de kozijnen en bloemenbakken aan de gevel. De woningen hebben ruime livings met standaard openslaande deuren naar de zonnig gelegen achtertuin.

 

De woningen worden gebouwd in Den Hoorn, in het groene Midden-Delfland direct naast Delft. In een langgerekt gebied tussen Delft en de A4 komt Harnasmolen. Er is een gevarieerd aanbod ontstaan van mooie vrijstaande woningen op ruime percelen. Tussen de Woudselaan en Hadrianuslaan heeft een aantal bewoners een eigen woning gebouwd. Anderen hebben een kant-en-klaar woning gekocht. In het voorjaar van 2017 wordt door VolkerWessels onderneming IBB Kondor uit Oegstgeest de 1e fase afgerond.

 

In het voorjaar van 2017 gaat de volgende fase in verkoop. Aan de andere zijde van de Harnaschdreef worden dan wederom kavels en woningen verkocht. Voor meer informatie over het project Harnasmolen en het toekomstige woningaanbod, kijk op www.harnasmolen.nl of neem contact op met Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars.

+