icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 november 2011

VolkerWessels Vastgoed voor de vijfde keer op rij ontwikkelaar met de sterkste reputatie

Net als in 2007, 2008, 2009 en 2010 is VolkerWessels Vastgoed  ook dit jaar winnaar van de Building Business Reputatiemonitor, categorie ontwikkelaars.

vw_vastgoed
USP Marketing Consultancy heeft dit reputatieonderzoek verricht onder beleidsbepalers, -medewerkers en commercieel verantwoordelijken bij aannemers, ontwikkelaars, gemeenten, corporaties, architecten en grote fabrikanten. De reputatie is gebaseerd op zeven aanjagers. Servicegerichtheid, bedrijfsmatige werkwijze, innovatie, goed werkgeverschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen, transparantie en financiële prestatie. Net als de vier voorgaande jaren is VolkerWessels Vastgoed ook in 2011 geëindigd als de ontwikkelaar met de beste reputatie.

Dietmar Werner, algemeen directeur van VolkerWessels Vastgoed reageert met gepaste trots: “Wij zijn verheugd en trots op deze notering. Na dit jaar de Cobouw Award voor beste opdrachtgever te hebben ontvangen, nu voor de vijfde maal winnaar van de Building Business Reputatiemonitor is in deze moeilijke tijden voor onze sector, een prachtige aanmoediging. Wij willen graag iedereen danken voor het in ons gestelde vertrouwen. VolkerWessels Vastgoed werkt dagelijks aan de versterking van haar kernwaarden om ervoor te zorgen dat deze reputatie ook realiteit blijft. Wij zien deze prijs als een prachtige erkenning van de inspanningen van onze medewerkers. Ook het komende jaar zal VolkerWessels Vastgoed zich inspannen voor haar relaties en klanten. Wij blijven bouwen aan onze reputatie”.