icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 februari 2015

VolkerWessels Vastgoed project Poortwijk3 bij RTL4 Trips & Travel

Op zaterdag 21 februari was VolkerWessels Vastgoed project Poortwijk3 in Oud-Beijerland te zien in het RTL4 programma Trips & Travel.   Manager Vastgoed en Gebiedsontwikkeling Marco Langerak vertelt enthousiast over het project en de co-creatie tussen VolkerWessels Vastgoed en de (toekomstige) bewoners.   In deze special ontdekt u leuke uitstapjes in de Hoeksche Waard. Kevin verkent in Oud-Beijerland de gezellige, authentieke binnenstad. Verder komt er ontspanning aan bod en krijgt hij uitleg over huidcoaching. In de Hoeksche Hoeve bereid hij zélf ambachtelijke chips. Kijken dus!   Uitzending gemist? Klik hier voor de uitzending. (aflevering 7) Poortwijk3 is direct in het eerste deel van de uitzending te zien.

Poortwijk3 fase 3 vrijstaand

Over Poortwijk3

Met Poortwijk3 krijgt de gelijknamige wijk een prachtig slotakkoord. Het bijzondere aan het project is de veelzijdigheid van de woningtypen. Het eerste resultaat is hiervan inmiddels zichtbaar. De huizen hebben een duidelijke eigen identiteit: de variatie in vorm en kleur is groot. Eigenlijk is er voor iedereen wel een passende woning te vinden, één die u bovendien aan uw eigen wensen en gezinssituatie kunt aanpassen.

Meer weten over Poortwijk3, kijk op www.poortwijk3.nl