icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 maart 2019

VolkerWessels Vastgoed op Building Holland

Van 9 t/m 11 april 2019 is VolkerWessels drie dagen aanwezig op hét innovatie event in de bouw- en vastgoed; Building Holland 2019 in de RAI Amsterdam. Ook inspiratie opdoen en samen bouwen aan een betere levenskwaliteit? Op woensdag 10 april is VolkerWessels Vastgoed de hele dag op Building Holland aanwezig. Uiteraard bent u de andere twee dagen ook van harte welkom op de interactieve stand van VolkerWessels.   U kunt u gratis aanmelden via https://bit.ly/2U2oZXw. Tot dan!   

Programma op Building Holland

Het programma bevat circa 200 lezingen, seminars en workshops die gericht zijn op actuele (duurzaamheids-) vraagstukken en de laatste trends in de sector, namelijk: circulair bouwen, digitalisering in de bouw en de energietransitie.