icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 juni 2018

VolkerWessels en KWR lanceren huisvesting Nexus

KWR Watercycle Research Institute en de VolkerWessels-bedrijven Aveco de Bondt, VolkerWessels iCity en VolkerWessels Vastgoed hebben op de PROVADA de intentieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van de nieuwe innovatiecampus in Nieuwegein. Deze ontwikkeling start met NEXUS, een nieuw onderkomen voor 100 kenniswerkers naast het bestaande high-end kantoorgebouw van KWR op de Groningenhaven in Nieuwegein.

Research, development & design

KWR en Aveco de Bondt hebben de intentie uitgesproken voor de ingebruikname van een deel van de NEXUS huisvesting. Aveco de Bondt vindt in KWR een innovatieve en vooraanstaande partner op het gebied van onderzoek en innovatie. Research, development & design worden de kernactiviteiten op deze campus. Daarbij worden de inzichten op het gebied van circulariteit, energie en water ingezet voor de gemeenschappelijke drijfveer: een duurzame toekomst dichterbij brengen.

 

Huren of beleggen?

Binnenkort zullen de huur- en beleggingsvoorwaarden worden bekend gemaakt in een memorandum. Wilt u het memorandum ontvangen of klinkt dit als interessante huisvesting voor uw bedrijf? Neem dan contact op ir. M.G.E. (Mireille) Henst, KWR Watercycle Research Institute, telefoon 030-6069747.