icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 maart 2015

Volgende fase 3Bloem in Doetinchem in verkoop

De verkoop van 22 nieuwe woningen aan de rand van de wijk Bloemenbuurt in Doetinchem start aanstaande zaterdag. Het gaat om de 2de fase van het project 3Bloem. Deze woningen liggen, net als in de eerste fase, op grote kavels en worden verkocht voor een betaalbare prijs. Geïnteresseerden kunnen zaterdag 7 maart tussen 11.00 en 13.00 uur kennismaken met het project. Verzamelpunt is de hoek van de Oude Terborgseweg en de Asterstraat in Doetinchem. De ontwikkelende partijen VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk, beiden VolkerWessels-ondernemingen, garanderen de start bouw in het vierde kwartaal van dit jaar.

Doetinchem 3Bloem fase 2

De zestien rij- en hoekwoningen, twee vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kapwoningen hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Naast deze 22 koopwoningen realiseren beide VolkerWessels-bedrijven voor Sité Woondiensten 27 huurwoningen met een energieprestatie (EPC) van 0. In totaal omvat fase 2 daarmee 49 woningen, die in de directe nabijheid van natuurgebied Wrange en een onlangs nieuw aangelegd, groot speelveld liggen.

 

De woningen in 3Bloem zijn standaard energiezuinig, maar kopers kunnen zelf de lat nog hoger leggen. Er is een aantal duurzame opties beschikbaar, die het wooncomfort verder verbeteren en een nog hogere kostenbesparing op de energierekening kunnen opleveren.

 

Fase 1

De verkoop van de eerste fase van 3Bloem, die bestaat uit 20 koopwoningen, waaronder rij-, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen op grote kavels, is zeer succesvol verlopen. Op dit moment is er nog slechts één twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. De woningen in fase 1 worden in april van dit jaar opgeleverd.

 

Meer informatie over 3Bloem: www.3bloem.nl, ten Hag makelaarsgroep, 0314-332491 of bij REBO ERA Makelaars, 0314-369292.