icon-arrow-right
HomeNieuws Verkoop woningen De tuinen van Julia 20 april van start

Verkoop woningen De tuinen van Julia 20 april van start

Actueel

Op 20 april start de verkoop van de eerste 22 woningen in het project De tuinen van Julia te Wateringen. Het project bestaat uit 48 woningen, waarvan 34 singelwoningen, 12 geschakelde twee-onder-een-kap en 2 vrijstaande woningen. Meer weten over deze woningen? Op vrijdag  20 april 2012 bent u tussen 18.00 en 21.00 uur van harte welkom voor de start verkoop bij Santen & Gasille Makelaars, Plein 2 in Wateringen.

 

De tuinen van Julia - breeduit wonen

De tuinen van Julia valt op door het gevarieerde woningaanbod. Ook de breedte van de woningen en de diepe kavels springen in het oog. Naast een ruime woonkamer en een open keuken, beschikken de woningen standaard over drie of vier slaapkamers, met de mogelijkheid van een 4e of 5e (slaap-) kamer. Singelwoningen vanaf € 250.000,- v.o.n., geschakelde twee-onder-een-kap vanaf € 340.000,- v.o.n. en vrijstaande woningen vanaf € 515.000,- v.o.n.

 

De dorpskern van Wateringen ligt letterlijk om de hoek. Als u wilt, kunt u wandelend uw boodschappen gaan doen in het gezellige winkelhart van Wateringen - met 150 winkels heeft u er trouwens een opvallend royale keuze. Andere voorzieningen zijn al even dichtbij, van huisartsen en de bibliotheek tot en met de sportverenigingen en het Hofpark.

 

De tuinen van Julia is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.

 

Op de website http://www.detuinenvanjulia.nl/ is meer informatie te vinden over het wonen in De tuinen van Julia. De verkopende makelaar is Santen & Gasille Makelaars (0174-297741).

+