icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 november 2015

Verkoop laatste woningen Wateringse Binnentuinen van start

Na het eerdere verkoopsucces van Wateringse Binnentuinen in Den Haag gaat nu de laatste fase van start. Deze fase bestaat uit negen eengezinswoningen, met een v.o.n.-prijs van 245.000,- tot 280.000,- euro. De woningen zijn ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed.  

Wateringse Binnentuinen Stedelijk en buiten wonen perfect gecombineerd

Wateringse Veld bestaat uit diverse gevarieerde buurten. De Wateringse Binnentuinen is de laatste buurt die in verkoop is gegaan. De buurt is ontwikkeld met typisch Haagse wijken als Marlot en de Vogelwijk in het achterhoofd, met oog voor traditie. De woningen hebben alles wat deze wijken zo bijzonder maakt: daken met rode of donkergrijze dakpannen, gevels van baksteen, erkers, luifels en dakkapellen. Afwisselend, ruimtelijk, chique. Wateringse Binnentuinen wordt met recht een buurt ‘in Haagse Stijl’ genoemd.

 

Veel praktische voorzieningen zoals sportfaciliteiten, een gezondheidscentrum, winkels en verschillende scholen zijn al in de naaste omgeving gevestigd. Voor kinderen van alle leeftijden zijn speelgelegenheden aanwezig. Het zeer populaire Rijswijkse winkelcentrum, In De Bogaard ligt op fietsafstand. De wijk is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen auto.

 

 

a

De laatste negen woningen liggen aan de Reiderlandlaan. Deze sfeervolle woningen hebben hoofdzakelijk ‘langskappen’, met op de hoek een markante ‘lessenaarskap’. De architectuur kenmerkt zich door materiaalgebruik (zoals bakstenen en dakpannen), details en architectonische elementen. Een lust voor het oog en een lust om in te wonen. De woningen zijn voorzien van een houten buitenberging en de meeste woningen beschikken over een eigen parkeerplaats. Achter de tuinen loopt een ‘achterom’ die toegang biedt tot de traditionele, naar elkaar gekeerde achtertuinen. De voortuinen zijn afgescheiden van de openbare weg met een vergelijkbare gemetselde tuinmuur.

 

Project Wateringse Binnentuinen is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.

 

Verkoopinformatie

Op de website www.wateringse-binnentuinen.nl is meer informatie te vinden over het wonen in dit project. De verkopende makelaar is Nelisse Makelaarsgroep (070-3501400).