icon-arrow-right
HomeNieuws Succesvol Park Suyderwijk in Drachten krijgt vervolg

Succesvol Park Suyderwijk in Drachten krijgt vervolg

Actueel | In de media

Het startsein is gegeven voor de bouw van wederom veertien woningen in Park Suyderwijk te Drachten. Dat gebeurde in aanwezigheid van de kopers. Een feestelijk moment waar zowel kopers als betrokkenen erg naar uitgekeken hebben. De veertien woningen zijn gelegen in deelgebied Tuinpark aan de rand van het groene en parkachtige Park Suyderwijk. Met de start van deze nieuwe bouwfase krijgt Park Suyderwijk nog meer vorm.

Vanavond gaan nog eens veertien woningen in de verkoop. Park Suyderwijk is een project van VolkerWessels Vastgoed, de bouw is in handen van VolkerWessels onderneming Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf. De verkoop wordt gedaan door Dijkstra Makelaars en RMW Makelaars.

Het nieuwe aanbod bestaat wederom uit acht rijwoningen en zes twee-onder-één-kapwoningen, gelegen in een rustige parkachtige omgeving. Aan de achterzijde van de woningen komt een zeer fraai autovrij binnenterrein waar kinderen veilig kunnen spelen. De brede woningen zijn allen gelegen op royale percelen met grote achtertuinen tot wel dertig meter diep. De woningen zijn zeer energiezuinig mede door het toepassen van onder andere uitstekende isolatie. Dat is niet alleen gunstig voor de portemonnee maar zorgt ook voor minder CO2 uitstoot, dat is dus minder belastend voor het milieu. Wonen in Tuinpark is wonen met het oog op de toekomst.

 

Park Suyderwijk is groen en waterrijk en heeft verschillende deelgebieden met elk hun eigen bebouwing en woonsfeer. Er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving en door de gunstige ligging zijn Heerenveen, Leeuwarden en Groningen snel bereikbaar. Dankzij zorginstelling Talant krijgen mensen die dat nodig hebben zorg en ondersteuning om hun eigen leven te leiden.
Park Suyderwijk is een wijk voor iedereen.

 

Meer informatie is te vinden op www.parksuyderwijk.nl
Verkoopprijzen fase 2 vanaf € 179.000 v.o.n.

 

+