icon-arrow-right
HomeNieuws Succes Helpermaar duurt voort!

Succes Helpermaar duurt voort!

Actueel

Wethouder Frank de Vries verricht op woensdag 2 november 2011 de officiële handeling op het bouwterrein van het zeer succesvolle en prestigieuze nieuwbouwproject Helpermaar in Groningen. De handeling symboliseert de start bouw van een nieuwe fase; 16 halfvrijstaande woningen “Het Eiland”. Er is al veel gerealiseerd op deze prachtige plek. De 1e fase van de rietgedekte Hondsrugvilla’s is bijna klaar. In totaal zijn ongeveer 350 woningen gepland.
het_eiland
Helpermaar is gelegen ten zuiden van het hart van Groningen en wordt een nieuw woongebied met veel groen en water. De woningen worden gebouwd op het terrein van het voormalige Martini Ziekenhuis aan de Van Ketwich Verschuurlaan.

Op Het Eiland van Helpermaar verrijzen 16 halfvrijstaande, in moderne architectuur ontworpen royale woningen met een terras op het dak èn aan het water. De enige toegangsweg tot Het Eiland – via een brug – garandeert beslotenheid, veiligheid en rust. 

De volgende fase bestaat uit een zestal zeer exclusieve appartementen met 1 appartement per woonlaag, moderne stadsvilla’s “Het Eikenhof” en het volgende deelplan van de Hondsrugvilla’s. Deze woningen alsmede de appartementen gaan in 2012 in de verkoop.

Kijk voor meer informatie op: www.helpermaar.nl
+