icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 maart 2014

Start woningbouwproject De Havenmeester

Wethouder Marnix Norder (Stadsontwikkeling en Volkshuisvesting) heeft op 18 maart 2014 het officiële startsein voor de bouw van De Havenmeester gegeven. De Havenmeester is een appartementencomplex aan de Tweede Haven in Scheveningen. Het project wordt ontwikkeld door Schouten Bouw, VolkerWessels Vastgoed en Groen Beheer.

Havenmeester handeling wethouder Norder

Veel belangstelling voor de appartementen

De Havenmeester krijgt 85 luxe appartementen en parkeerplaatsen. Er zijn 38 koopappartementen, waar al veel belangstelling voor is. De overige 47 appartementen zijn reeds gekocht door Altera Vastgoed voor de vrije-sectorverhuur.  De appartementen variëren in woonoppervlak van 78m2 tot 132 m2 en worden comfortabel uitgevoerd, met onder andere  vloerverwarming.

Unieke locatie

De locatie van De Havenmeester, met zowel de levendigheid van de haven en rust van het strand binnen handbereik, is uniek in Nederland. Alle woningen hebben een betoverend uitzicht op de haven of de zee. Het ontwerp van het complex komt van Archipelontwerpers uit Scheveningen in samenwerking met de Architectenkombinatie uit Den Haag. Het ontwerp is een combinatie van robuuste havenarchitectuur en verfijnde en verrassende detaillering.

Verheugd met de start

De betrokken partijen zijn verheugd, dat na een periode van zorgvuldige voorbereiding het startsein voor De Havenmeester wordt gegeven. Volgens de planning worden de woningen in de zomer van 2016 opgeleverd. De bouw is in handen van  Boele & van Eesteren, een dochteronderneming van VolkerWessels.Voor meer informatie, ga naar www.dehavenmeesterscheveningen.nl

Havenmeester AI