icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 juli 2018

Start verkoop ZuiverWonen RijswijkBuiten

VolkerWessels Vastgoed is op woensdag 11 juli gestart met de verkoop van 10 kavels ZuiverWonen in RijswijkBuiten te Rijswijk.ZuiverWonen is een vrijstaande, energieleverende woning met rieten kap en voorzien van zonnepanelen. RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid en ZuiverWonen sluit hier perfect op aan!De unieke villa in combinatie met de uitstekende ligging en ontsluiting van de wijk, resulteerde in een goed bezochte start verkoopbijeenkomst.  

Levenskwaliteit

ZuiverWonen is de nieuwe standaard op het gebied van levenskwaliteit, ontstaan uit de eindeloze inspiratie van de natuur. Inspiratie om te komen tot een volledig nieuwe manier van wonen: het beste voor de aarde en het beste voor de mens. De woning is ontworpen door architectenbureau Zeinstra Verbeek, met de kennis en ervaring van VolkerWessels Vastgoed.

 

Alle woningen kennen een EPC (Energie Prestatie Coëfficient) van 0 en lopen hiermee vooruit op de toekomst

 

Meer informatie en inspiratie over ZuiverWonen vindt u de website van ZuiverWonen.
Op de specifieke pagina van de locatie Rijswijk is onder andere de brochure te bekijken.

 

De bouw van deze woningen is in handen van IBB Kondor.