icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 maart 2012

Start verkoop woningen 2e fase Overtuin op Sterrenberg Huis ter Heide

Op zaterdag 24 maart start de verkoop van 12 twee-onder-eenkapwoningen in fase 2 van Overtuin in project Sterrenberg te Huis ter Heide. Fraaie woningen, die alle ruimte bieden om persoonlijke woonwensen naar de werkelijkheid te vertalen. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom in het Verkoop- en informatiecentrum aan de Amersfoortseweg 56 te Huis ter Heide (Zeist) om kennis te maken met dit mooie project.

Sterrenberg_2
De woningen zijn voorzien van veel luxe en gesitueerd te midden van een prachtige groene omgeving. De architectuurstijl refereert aan Frank Lloyd Wright en de grandeur van de ‘30-er jaren, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig. De slogan “modern en klassiek woongenot” is dan ook met recht van toepassing op deze riante woningen. Kavels van ruim 300 m2, een woonoppervlak van 170 m2 en een inhoud van ruim 600 m3 bieden een unieke woonkans. De prijzen van de woningen in fase 2 variëren van € 419.500 tot
€ 489.500 v.o.n.
Sterrenberg_2
Fase 1 van Overtuin was een doorslaand succes. De 12 woningen in deze fase waren in korte tijd ruim voor start bouw verkocht! De woningen zijn in december 2011 in aanbouw genomen en zullen naar verwachting in de tweede helft van 2012 worden opgeleverd.
 
Voor de styling van de woningen is samenwerking gezocht met Piet Boon, één van de meest succesvolle binnenhuisarchitecten van Nederland. De woningen in Overtuin met hun fraaie belijning, ruime opzet en stijlvolle architectuur zijn een bron van inspiratie voor Piet Boon. Toekomstige bewoners van Overtuin kunnen desgewenst gebruikmaken van zijn expertise.
 
Op Sterrenberg worden de komende jaren 400 marktwoningen gerealiseerd door Bouw- en Ontwikkelingscombinatie Sterrenberg vof. Het aanbod is divers: van eengezinswoning tot vrije kavel maar ook appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen. Een deel van de woningen zal als huurwoning worden aangeboden. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.
 
Op de website www.woneninovertuin.nl is meer informatie te vinden over de woningen in deelgebied Overtuin. Informatie over het gehele project is te vinden op www.wonenopsterrenberg.nl.
 
Voor de start verkoop van de 12 woningen in fase 2 van Overtuin bent u op 24 maart as tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom in Informatiecentrum Sterrenberg, Amersfoortseweg 56 te Huis ter Heide (gem. Zeist).
 
Daarnaast is het informatiecentrum is elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur geopend voor bezoekers. De grote gebiedsmaquette is hier permanent opgesteld en alle verkoopstukken zijn aanwezig om een goed beeld te schetsen over het wonen op Sterrenberg.
 
Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwcombinatie Boele & Van Eesteren en Bébouw Midreth.