icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 april 2014

Start verkoop volgende fase Nes Noord te Schagen

Op woensdag 16 april 2014 start Vliedlande V.O.F. (een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Bouwfonds Ontwikkeling) de verkoop van de volgende fase in nieuwbouwproject Nes Noord te Schagen. Van 18.30 tot 20.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom in het Best Western Slothotel Igesz, Markt 22 in Schagen.    

Meerval eengezinswoningen Nes Noord

Spectaculair prijssegment

In deze fase worden op een unieke locatie 11 rijwoningen en 12 appartementen gerealiseerd met vrij uitzicht op een vogeleiland en de polder. De woningen en appartementen worden aangeboden in een spectaculair prijssegment, waardoor zij uitstekend geschikt zijn voor starters op de woningmarkt. De 12 appartementen (type Waterkers) met terras of balkon worden aangeboden vanaf € 109.500,- tot € 121.500,- VON. De 11 rijwoningen (type Waterviolier) met tuin op het westen en een buitenberging worden aangeboden vanaf € 159.800,- tot € 167.500,- VON. Dit is uniek voor Nes Noord en voor Schagen. Een starterslening van de gemeente Schagen behoort tot de mogelijkheden.

Nes Noord

Nes Noord wordt gekenmerkt door drie op zichzelf staande woongebieden en veel water. Dwars door de wijk loopt de Kreek. Het gebied in het zuiden, de Dorpsweide, is een open gebied met drie appartementsgebouwen. Het Dorpsveld ligt in het midden en heeft een meer aaneengesloten bebouwing. Aan de rand bevinden zich kavels voor eigen bouw. In het Dorpsveld komen in totaal ca. 200 woningen. Ten noorden van de nieuwe ontsluiting tussen de overweg Nes en de N241 komt het ruim opgezette Waterveld met o.a. twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Meerval app Nes Noord

Verkoopbrochures

Naast deze informatieavond zijn er verkoopbrochures beschikbaar bij de makelaar (Vlieg Adviesgroep) tel. 0224-29 64 41 of zie www.schagennesnoord.nl.