icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop volgende fase Nes Noord Schagen

Start verkoop volgende fase Nes Noord Schagen

Actueel | In de media

VolkerWessels Vastgoed start de verkoop van de volgende fase in nieuwbouwproject Nes Noord in Schagen. Belangstellenden zijn op woensdag 18 mei van 18.30 tot 20.00 uur van harte welkom in het Best Western Slothotel Igesz, Markt 22 in Schagen.

In deze nieuwe fase worden onder andere veertien rijwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in prijs van € 179.500 t/m € 269.500 VON. Door deze scherpe prijsstelling kan de koper aanspraak maken op de Nationale Hypotheek Garantie. Ook wordt gestart met de verkoop van zes twee-onder-één kap-woningen met garage. Deze woningen liggen direct aan het water met een tuin van circa tien vierkante meter op het zuidwesten. De VON-prijs varieert van € 344.500 tot € 349.500,-.

 

De woningen kunnen met veel verschillende opties worden uitgerust.

Over Nes Noord

Nes Noord is een ontwikkeling van Vliedlande VOF, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en BPD. Nes Noord wordt gekenmerkt door drie op zichzelf staande woongebieden en veel water. Dwars door de wijk loopt de Kreek. De Dorpsweide in het zuiden is een open gebied met drie appartementsgebouwen. Het Dorpsveld ligt in het midden en heeft een meer aaneengesloten bebouwing. Aan de rand bevinden zich kavels voor eigen bouw. In het Dorpsveld komen in totaal circa tweehonderd woningen. Ten noorden van de nieuwe ontsluiting tussen de overweg Nes en de N241 komt het ruim opgezette Waterveld met twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

 

Verkoopbrochures

Naast deze informatieavond is er na start verkoop gedetailleerde informatie beschikbaar bij de makelaar (Vlieg Adviesgroep) tel. 0224 29 64 41 of zie www.schagennesnoord.nl.

+