icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 december 2014

Start verkoop SpaarneBuiten (Spaarndam)

Op 16 december a.s. start de verkoop van fase twee van het nieuwbouwproject SpaarneBuiten. Deze fase omvat 36 eengezinswoningen in vier woningtypen, met veel aandacht voor afwerking en details. Geïnteresseerden zijn die dag tussen 17.30 en 20.00 uur van harte welkom in Villa Westend, Westlaan 41 te Velserbroek.

SpaarneBuiten wordt ontwikkeld door de combinatie VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed, beiden VolkerWessels-ondernemingen. Een vijftal woningen wordt uitgevoerd als zogenaamde Passiefwoning. Deze woningen onderscheiden zich door een hoogwaardig en aangenaam binnenklimaat met een zeer laag energieverbruik. De prijzen van de eengezinswoningen zijn vanaf € 244.300,- VON.

 

SpaarneBuiten is gesitueerd op de locatie van de oude scheepswerf van Spaarndam en wordt in een aantal fasen gerealiseerd. Het afwisselende woningaanbod met oudhollands karakter en de prachtige ligging bieden voor elk wat wils.

 

De 36 nieuwe eengezinswoningen sluiten qua architectuur goed aan bij de eerder gerealiseerde woningen van fase een. Door de woningen in de eerste fase te bekijken, krijgt men alvast een goed beeld en gevoel bij fase twee.

Voor meer informatie: www.spaarnebuiten.nl

SpaarneBuiten start verkoop