icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 november 2014

Start verkoop nieuwe fase Nes Noord

VolkerWessels Vastgoed geeft belangstellenden de kans om in te tekenen op 27 woningen in project Nes Noord. Het gaat om een nieuwe fase van het deelgebied Dorpsveld in Schagen.   Deze fase bestaat uit 27 woningen, waaronder 10 woningen die direct aan het water zijn gelegen, 13 eengezinswoningen met twee woonlagen, een zolder en een tuin, 3 zogenaamde starterswoningen met een woonoppervlak van ca. 60m2 en een hoekwoning van 6 meter breed, inclusief erker. De prijs van deze woningen varieert van €136.900 VON (starterswoning) tot €259.500 VON (hoekwoning).   Door de scherpe prijsstelling, kunnen kopers gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie. Dit maakt de woningen ideaal voor starters. Alle woningen kunnen naar eigen smaak van de koper worden aangepast.

Over Nes Noord

Nes Noord is een ontwikkeling van Vliedlande VOF, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Bouwfonds Ontwikkeling. Het gaat om drie op zichzelf staande woongebieden met veel water: dwars door de wijk loopt de Kreek. 

 

  • De Dorpsweide, in het zuiden, is een open gebied met drie appartementsgebouwen.

  • Het Dorpsveld ligt in het midden en heeft een meer aaneengesloten bebouwing. Aan de rand bevinden zich kavels voor eigen bouw. In het Dorpsveld komen circa 200 woningen.

  • Waterveld ligt aan de noordkant. Hier komen onder andere twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Verkoop

Speciaal voor belangstellenden wordt een informatieavond georganiseerd. Deze avond is op woensdag 12 november 2014 van 18.30 tot 20.00 uur in het Best Western Slothotel Igesz (Markt 22 te Schagen).

 

Voor meer informatie:

Makelaar Vlieg Adviesgroep, telefoonnummer 0224 29 64 41 of kijk op www.schagennesnoord.nl

Schagen Start verkoop nieuwe fase