icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 december 2016

Start verkoop laatste fase Dorpsveld Nes Noord in Schagen

VolkerWessels Vastgoed start met de verkoop van de laatste fase in nieuwbouwproject Dorpsveld Nes Noord in Schagen. Op dinsdag 20 december zijn belangstellenden van 18.30 tot 20.00 uur van harte welkom in het Best Western Slothotel Igesz, Markt 22 in Schagen.

Er worden 23 rijwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in een prijs van € 214.500 t/m € 263.500 v.o.n.. Door deze scherpe prijsstelling kan de koper aanspraak maken op de Nationale Hypotheek Garantie. Kenmerkend voor alle woningen zijn de metselwerkvlakken die deels uit zogenaamde Klampmetselwerk bestaan.

 

Ook wordt er gestart met de verkoop van zes ruime twee-onder-een-kap woningen met garage. Deze woningen liggen direct aan het water met een tuin van circa 10 meter op het zuidwesten. De prijs varieert van € 349.000 tot € 359.000,- v.o.n.. Door een flink aantal optiemogelijkheden kunnen de woningen desgewenst naar keuze worden samengesteld.

 

Over Nes Noord

Nes Noord is een ontwikkeling van Vliedlande VOF, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed BV en BPD Ontwikkeling BV. Nes Noord wordt gekenmerkt door drie op zichzelf staande woongebieden en veel water. Dwars door de wijk loopt de Kreek. Het gebied in het zuiden, de Dorpsweide, is een open gebied met drie appartementsgebouwen. Het Dorpsveld ligt in het midden en heeft een meer aaneengesloten bebouwing. Aan de rand bevinden zich kavels voor eigen bouw. In het Dorpsveld komen in totaal circa 200 woningen. Ten noorden van de ontsluiting tussen de overweg Nes en de N241 komt het ruim opgezette Waterveld met onder andere twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

 

Verkoopbrochures

Naast deze informatieavond is er na start verkoop gedetailleerde informatie beschikbaar bij de makelaar (Vlieg Adviesgroep) tel. 0224 29 64 41 of zie schagennesnoord.nl