icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop fase twee Park Harga Schiedam

Start verkoop fase twee Park Harga Schiedam

Actueel | In de media

Bouw van 156 woningen

 

Op woensdag 15 juni start VolkerWessels Vastgoed met de verkoop van nog eens 34 woningen in Park Harga. Deze tweede fase volgt na de verkoop van 24 woningen die allemaal (voorlopig) zijn verkocht.

Op de locatie waar voorheen handbalvereniging Ventura gevestigd was, ontwikkelt VolkerWessels Vastgoed 156 woningen onder de projectnaam “Park Harga”. Park Harga wordt een energiezuinige woonwijk met betaalbare woningen in een groene omgeving, goed bereikbaar en met alle voorzieningen in de buurt. Park Harga is een verrijking voor het palet aan woonmilieus in Schiedam.

 

De woningen zijn ontworpen door Groosman Architecten uit Rotterdam. De Singelwoningen worden gerealiseerd aan de statige singel waar ook mooie bomen worden terug geplant. Deze royale woningen liggen iets hoger waardoor het statige karakter wordt onderstreept. De Hofwoningen bevinden zich in een zeer aangenaam en vriendelijk woonhof waar de auto’s te gast zijn. Kinderen kunnen hier vrij spelen op natuurlijke speelelementen.

Standaard energieneutraal

Alle eengezinswoningen zijn energieneutraal. Zonnepanelen en een warmtepomp wekken voldoende energie op voor het verwarmen en ventileren van de woning en voor het leveren van warm water.

Appartementen

In het nieuwbouwplan komen naast de eengezinswoningen ook twee appartementengebouwen. Het eerste gebouw voorziet in twintig appartementen, vier studio’s en vijf garageboxen en komt in september in verkoop. Op dit moment werkt de architect aan het definitieve ontwerp waarin de recent geïnventariseerde woonwensen worden verwerkt.

 

 

Meer informatie over Park Harga is te vinden op parkharga.nl.

+