icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 juni 2018

START VERKOOP FASE 8 SPAARNEBUITEN

Op 6 juni 2018 start de verkoop van 16 geschakelde villa’s en 14 vrijstaande villa’s in SpaarneBuiten. Het gaat om fase 8 van het woningbouwproject.

De 16 geschakelde villa’s zijn onderverdeeld in 6 woningen met een dwarskap en 10 woningen met een zadelkap welke aan de voorzijde voorzien zijn van een erker. Alle woningen zijn voorzien van een complete badkamer en keuken. Verder hebben alle woningen een garage. Verkoopprijzen van € 477.000,- tot 529.000,- VON met een woonoppervlak van 143 m2 tot 146 m2.

 

In deze fase worden tevens 14 vrijstaande villa’s aangeboden in 2 verschillende typen. Villa 155 heeft een woonoppervlak van 155 m2 met een verkoopprijs vanaf € 597.000,- VON. Villa 190 met een woonoppervlak van ruim 190 m2 wordt aangeboden vanaf € 727.000,- VON inclusief garage. Ook deze woningen zijn voorzien van een complete badkamer en keuken.

 

Alle woningen hebben een eigentijdse architectuur en afgestemd op het dorps karakter wat SpaarneBuiten zo bijzonder maakt.

 

Benieuwd naar het resterende woningaanbod in SpaarneBuiten?

 

Ga naar de website www.spaarnebuiten.nl en bekijk de verkoopinfo.

SpaarneBuiten - Heerlijk Hollands Wonen

SpaarneBuiten komt op de plek van de oude scheepswerf van Spaarndam in een aantal fasen tot leven. Met een afwisselend woningaanbod met Oudhollands karakter en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. Geïnteresseerden kunnen alvast de sfeer proeven op de locatie en de prachtige woningen van de eerder gebouwde fasen bekijken. Het credo ‘ Heerlijk Hollands Wonen’ komt volledig tot zijn recht.
Voor meer informatie: www.spaarnebuiten.nl

Het project wordt ontwikkeld door de combinatie SpaarneBuiten V.O.F., dit is een samenwerkingsverband tussen Koninklijke VolkerWessels ondernemingen VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed.