icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 mei 2016

START VERKOOP FASE 4 SPAARNEBUITEN

Vandaag start de verkoop van fase 4 van het woningbouwproject SpaarneBuiten. Deze fase bestaat uit zes luxe appartementen en vier vrijstaande kadewoningen.

Appartementen

De zes appartementen bevinden zich in de “Dijkgraaf”, dat op de kop van de nieuwe haven van SpaarneBuiten ligt. Het robuuste gebouw heeft op elke verdieping één appartement.

 

Op de begane grond is, behalve de bergingen en de entreehal, een appartement gesitueerd van circa 112 m². Dit appartement heeft een vlonderterras van circa. 85 m² en beschikt over een eigen aanlegplaats. De prijs van dit appartement is € 565.000,- VON. Op de verdiepingen één t/m vier bevinden zich ruime en luxe appartementen van circa 177 m², de prijs van deze appartementen ligt tussen de € 650.000,- en € 695.000,- VON. Op de vijfde verdieping bevindt zich een luxe penthouse van 177 m². De prijs van dit appartement is € 735.000,- VON. Het is mogelijk om bij dit appartement een privédakterras van circa28 m² te creëren.

 

Alle appartementen zijn compleet ingericht met een keuken en badkamer en beschikken over twee privé-parkeerplaatsen op afgesloten terrein. Ook hebben de appartementen op de verdiepingen het recht van eerste koop van een ligplaats in de haven.

Vrijstaande kadewoningen

Direct aan het Spaarne worden vier vrijstaande kadewoningen aangeboden met een prijs vanaf

€ 739.000,- VON. Het woonoppervlak bedraagt 154 m² met vier slaapkamers, een garage, een tuin van circa vijftien meter diep en een eigen aanlegsteiger.

 

Benieuwd naar het afwisselende woningaanbod van Fase 4?

Ga naar de website www.spaarnebuiten.nl en bekijk de verkoopinfo.

 

SpaarneBuiten - Heerlijk Hollands Wonen

SpaarneBuiten komt op de plek van de oude scheepswerf van Spaarndam in een aantal fasen tot leven. Met een afwisselend woningaanbod met Oudhollands karakter en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. De zes appartementen en vier vrijstaande kadewoningen sluiten qua architectuur goed aan bij de eerder gerealiseerde woningen van Fase 1 en 2. Geïnteresseerden kunnen alvast de sfeer proeven op de locatie en de prachtige woningen van de eerder gebouwde fasen bekijken. Het credo ‘ Heerlijk Hollands Wonen’ komt volledig tot zijn recht.
Voor meer informatie: www.spaarnebuiten.nl

Het project wordt ontwikkeld door de combinatie SpaarneBuiten V.O.F., dit is een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels ondernemingen VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed.