icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 december 2014

Start verkoop “De Eilanden van Sion”

Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder CV (VolkerWessels Vastgoed en AM) is gestart met de verkoop van het eerste “Eiland van Sion” (Rijswijk). Dit eiland (Zwaan) bestaat uit 27 rij- en twee-onder-een kapwoningen.

Het project “De Eilanden van Sion” wordt gerealiseerd in RijswijkBuiten, een duurzame en energiezuinige wijk. De in de daken geïntegreerde zonnecellen zorgen voor een milieuvriendelijke opwekking van de elektriciteit die benodigd is voor de warmtepomp en de ventilatie.

 

RijswijkBuiten heeft alle voordelen van de voorzieningen van de stad Rijswijk, zoals winkels, scholen en sportaccommodaties en ligt op korte afstand van de steden Delft, Den Haag en Rotterdam.

 

De woningen onderscheiden zich door eigentijdse architectuur met markante dakoverstekken, pergola’s, vlonders in de achtertuin en mooie ligging aan het (vaar)water. De woningen hebben vier kamers en een vrij indeelbare zolder.

 

De rijwoningen zijn beschikbaar vanaf € 249.000,- VON, de twee-onder-een kapwoningen hebben een vraagprijs van 375.000,- VON.

 

Voor meer informatie over de woningen: Van Silfhout Wereldmakelaars 015-212 52 88, nieuwbouw@vansilfhout.nl , Olsthoorn Makelaars 070-3084656, nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl en de projectwebsite www.eilandenvansion.nl

Eilanden van Sion start verkoop