icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 maart 2017

Start verkoop ‘Aan de Braassem’

Woonwijk in Roelofarendsveen krijgt 1150 woningen   VolkerWessels Vastgoed start zaterdag met de verkoop van de tweede fase van 36 woningen ‘Aan de Braassem’. Wethouder Yvonne Peters van Gemeente Kaag en Braassem neemt de eerste brochure in ontvangst. De 36 woningen vallen, net als de eerste 33 woningen, in deelgebied OpDreef. Van deze eerste fase is al ruim 70% van de woningen verkocht.De nieuwe verkoopfase omvat rijwoningen in diverse prijsklassen, waaronder starterswoningen. Iedere woning heeft eigen bijzondere kenmerken zoals de ligging van de woningen met de voor- of achtertuin aan het water.

Centraal in Het Groene Hart

‘Aan de Braassem’ kent een gevarieerd woningaanbod van sociale huurwoningen, rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen tot kavels voor vrijstaande woningen. Prachtig aan het Braassemermeer en centraal gelegen in Het Groene Hart. Door de gunstige ligging bij de A4 zijn Schiphol, Leiden en Den Haag zeer snel te bereiken. Het waterrijke karakter van de wijk zorgt ervoor dat veel woningen met hun tuin grenzen aan het water. Een bootje aanleggen in de achtertuin behoort dus tot de mogelijkheden.

 

De woonwijk wordt ontwikkeld door Braassemerland vof, een samenwerking tussen de gemeente Kaag en Braassem, Bouwmaatschappij Verwelius en VolkerWessels Vastgoed. De bouw van de eerste fase is in handen van VolkerWessels onderneming Bébouw Midreth uit Mijdrecht.

 

Geïnteresseerden voor een woning in OpDreef fase 2 zijn op zaterdag 11 maart van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur op de bouwlocatie aan de Braassemdreef te Roelofarendsveen.