icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 mei 2017

Start verkoop 29 woningen vrijstaande woningen Groningen

VolkerWessels Vastgoed start met de verkoop van ’t Rietcarré in Groningen. Dit project bestaat uit 29 vrijstaande woningen die aan één zijde visueel geschakeld zijn middels een doorgaande wand. Op dit moment gaan de eerste 14 woningen in verkoop. Het project ’t Rietcarré ligt in de wijk Reitdiep ten noordwesten van de stad Groningen.

Reitdiep

Reitdiep is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Met de realisatie van de school en het winkelcentrum in Reitdiephaven is er al veel kwaliteit toegevoegd aan deze nieuwe wijk.

De royale woningen liggen aan water, elke woning is voorzien van een houten vlonder. De tuinen zijn tweezijdig georiënteerd en het parkeren kan op de eigen kavel. Op de begane grond zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, zowel aan de zijkant als aan de voorkant van de woning. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer, de tweede verdieping is vrij indeelbaar met diverse opties.

Realisatie en verkoop

De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels onderneming Rottinghuis. Voor meer informatie over de woningen: Schreuder Makelaars 050-526 2000, info@schreuder-makelaars.nl, Boekholt & partners makelaardij 050-311 4646, info@boekholt-partners.nl, Tebbens Torringa Makelaardij 050-571 7818, info@tebbenstorringa.nl en de projectwebsite www.rietcarre.nl.