icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 maart 2016

Start verkoop 28 woningen Bosranden in Huis ter Heide

VolkerWessels Vastgoed start vrijdag met de verkoop van 28 woningen in deelgebied Bosranden op Sterrenberg. De wijk Sterrenberg ligt in Huis ter Heide, aan de rand van Zeist en op minder dan tien kilometer van de stad Utrecht. De groene, bosrijke omgeving en de uitstekende bereikbaarheid maken deze locatie een bijzonder aantrekkelijke plek om te wonen. Bosranden is een gebied met een geheel eigen karakter: aan een slingerende laan worden, midden in het groen, stijlvolle herenhuizen en klassieke villa’s gebouwd. Ruime percelen en modern wooncomfort typeren het wonen in deze nieuwe wijk. Een aantal herenhuizen wordt standaard voorzien van het energienotanul-pakket®. Dit pakket maakt het mogelijk om op een financieel aantrekkelijke manier comfortabel en duurzaam te wonen.

Bosranden

Het woningaanbod kent verschillende prijsklassen en loopt uiteen van ruime herenhuizen op percelen vanaf 140m² tot vrijstaande villa’s op kavels van meer dan 500m². In combinatie met de vele opties biedt Bosranden voor iedere gezinssituatie een aantrekkelijk huis.

De rijke, klassieke architectuur van Bosranden wordt gekenmerkt door traditioneel metselwerk, stijlvolle voordeuren, houten kozijnen, ruime erkers en bijzondere kappen. De in samenhang ontworpen woningen vormen een vertrouwde en rustige woonomgeving die opgaat in het omliggende groen. Vanuit de wijk loopt men zo het natuurgebied van het Utrechts Landschap in.

Geïnteresseerden zijn welkom op Goede Vrijdag (25 maart 2016) tussen 11.00 en 14.00 uur in het verkoop- en informatiecentrum aan Sterrenberglaan 17 te Huis ter Heide.

www.wonenopsterrenberg.nl/bosranden