icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 juli 2018

Start verkoop 1e fase Ketelmakerij te Vlissingen

Ketelmakerij wordt een nieuw deelgebied in het Scheldekwartier van Vlissingen, dat de komende jaren volledig wordt omgevormd tot een gezellige woonwijk aan het water van de Schelde.   Wonen, werken en ontspannen! Een ongepolijste stadswijk met een industriële uitstraling, maar tegelijkertijd met alle moderne (stadse) voorzieningen in de buurt. De ligging van de stadswijk is ideaal. Het Scheldekwartier grenst aan het centrum van Vlissingen én is gelegen aan het water. Daarnaast staat u binnen een mum van tijd op de boulevard en is in de omgeving ook veel groen te vinden. Het maritieme karakter van het Scheldekwartier vloeit langzaam over in stad, strand, duin en bos.   Kortom, stoer wonen op de werf!

Het project bestaat uit 43 eengezinswoningen, 14 kadewoningen, 2 woon-werkwoningen, 1 stadswoning en 26 appartementen en zal gefaseerd in verkoop worden gebracht. De 1e fase telt 14 royale kadewoningen met achtertuin én dakterras, 5 eengezinswoningen met zonnige tuin, 1 stadswoning met dakterras en 26 appartementen met ruime zonnige balkons.

Architectuur

Vlissingen, de stad van Michiel de Ruiter, de scheepsbouw en het water. De positie aan de haven ter plekke van de voormalige ketelmakerij, een locatie doordrenkt van historisch besef. Dit heeft architectenbureau van Mourik zichtbaar terug laten komen in de vormgeving van de architectuur. Een op het eerste gezicht rationeel plan is op tal van plekken voorzien van stoere stalen details, afgewisseld met subtiele motieven in beton, ontleend aan oude klederdracht uit Vlissingen.

Verkoop en realisatie

De realisatie van het project is in handen van VolkerWessels onderneming Aannemersbedrijf Van Agtmaal. Voor meer informatie over de woningen: Bert Bimmel Makelaardij 0118 414 014, makelaar@bertbimmel.nl en de projectwebsite www.ketelmakerij.nl