icon-arrow-right
HomeNieuws Start verkoop 10 Herenhuizen Overtuin op Sterrenberg Huis ter Heide

Start verkoop 10 Herenhuizen Overtuin op Sterrenberg Huis ter Heide

Actueel | In de media

Op donderdag 19 april start de verkoop van 10 royale herenhuizen in Overtuin in project Sterrenberg te Huis ter Heide. Fraaie en ruime herenhuizen in een groene omgeving.

Tussen 18.30 uur en 20.30 uur bent u van harte welkom in het Verkoop- en Informatiecentrum Sterrenberg aan de Amersfoortseweg 56 te Huis ter Heide (gem. Zeist) om kennis te maken met dit mooie project.

  

De herenhuizen zijn gelegen in een prachtige groene omgeving, midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De architectuurstijl refereert aan Frank Lloyd Wright en de grandeur van de ‘30-er jaren, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig. Zowel de herenhuizen als de tegenover gelegen twee-onder-één-kapwoningen zijn allen voorzien van erkers, royale dakoverstekken en fraaie metselwerkdetails. De slogan "Overtuin, modern en klassiek woongenot" is dan ook met recht van toepassing.

 

De drielaagse herenhuizen -begane grond en twee verdiepingen- hebben een woonoppervlak van 143 m2, een inhoud van 465 m3, standaard vijf slaapkamers, en een vrije achtertuin gelegen op het zuidwesten. Verkoopprijzen van de herenhuizen zijn vanaf € 321.500 vrij-op-naam.

 

De eerste verkoopfase van Overtuin was een doorslaand succes. Twaalf twee-onder-één-kap-woningen waren in korte tijd ruim voor start bouw verkocht. De woningen zijn in december 2011 in aanbouw genomen en zullen naar verwachting in de tweede helft van 2012 worden opgeleverd. Fase 2 is nu in verkoop en er zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

 

Op Sterrenberg worden de komende jaren 400 marktwoningen gerealiseerd. Het aanbod is divers: van eengezinswoning tot vrije kavel maar ook appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen. Een deel van de woningen zal als huurwoning worden aangeboden. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.

 

Op de website http://www.woneninovertuin.nl/ is meer informatie te vinden over de woningen in deelgebied Overtuin. Informatie over het gehele project is te vinden op http://www.wonenopsterrenberg.nl/.

 

Voor de start verkoop van de 10 Herenhuizen Overtuin bent u op 19 april as tussen 18.30 en 20.30 uur van harte welkom in het Verkoop- en Informatiecentrum Sterrenberg, Amersfoortseweg 56 te Huis ter Heide (gem. Zeist).

 

Daarnaast is het Verkoop- en Informatiecentrum elke werkdag geopend voor bezoekers van 9.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. De grote gebiedsmaquette is hier permanent opgesteld en alle verkoopstukken zijn aanwezig om een goed beeld te schetsen over het wonen op Sterrenberg.

 

Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwcombinatie

Sterrenberg, bestaand uit Boele & Van Eesteren en Bébouw Midreth.

+