icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 november 2014

Start bouw tweede fase Poortwijk3

Kopers en huurders van Poortwijk3 in Oud-Beijerland hebben op 30 oktober 2014 de feestelijke start bouw handeling verricht voor de tweede fase van dit plan. Dat gebeurde in het bijzijn van wethouder Johan van Buuren. Poortwijk3 is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. Alle 34 woningen zijn in korte tijd verkocht. Hiervan worden 18 woningen in opdracht van HW Wonen ontwikkeld, die daarna door HW Wonen zullen worden verhuurd. Net als bij de eerste fase, die deze zomer is opgeleverd, lijkt de gevarieerde en ruim opgezette wijk veel mensen aan te spreken.

Alle woningen zijn ontworpen door Klunder Architecten uit Rotterdam. De bouw is in handen van aannemingsbedrijf Kroon & de Koning, ook een VolkerWessels-onderneming.

 

Wethouder Johan van Buuren toonde zich verheugd over het tempo waarmee de nieuwbouwwijk Poortwijk III vorm krijgt. “Deze zomer vond de oplevering van de eerste fase plaats, het is geweldig dat we nu al de start van de bouw van de tweede fase met elkaar kunnen vieren.”

 

Marcel Schipper, directeur van VolkerWessels Vastgoed, sprak zich lovend uit over de goede samenwerking. “De uitstekende samenwerking tussen de gemeente Oud-Beijerland, HW Wonen en VolkerWessels Vastgoed vormt de basis voor deze hoogwaardige en gevarieerde ontwikkeling.”

 

Eerder zijn in de nieuwbouwwijk het wijkwinkelcentrum Agrimarkt, 22 woningen aan de Muzieklaan, de multifunctionele school en 18 huur- en 13 koopwoningen opgeleverd. VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt in Poortwijk3 in totaal 114 koop- en huurwoningen woningen. Dit gebeurt mede op basis van de woonwensen van de toekomstige bewoners.

 

Voor meer informatie over het project Poortwijk3 of het direct beschikbare woningaanbod, kijk op www.poortwijk3.nl

Poortwijk fase 2