icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 december 2014

Start bouw Het Hollands Hof (Ter Aar)

Burgemeester Frans Buijserd (gemeente Nieuwkoop) geeft donderdag 4 december a.s. het startsein voor de bouw van Het Hollands Hof. Samen met de nieuwe bewoners wordt dan de eerste paal geslagen. In deze eerste fase van het project wordt begonnen met de bouw van zeven rijwoningen en twee vrijstaande woningen. Deze zijn voor de zomer van volgend jaar gereed.

Het Hollands Hof wordt een geheel nieuwe wijk midden in het Groene Hart. De wijk is ruim gelegen, heeft een vrij uitzicht en vormt straks een levendige omgeving aan de rand van Ter Aar.

 

Het Hollands Hof biedt alle ruimte voor persoonlijke wensen. Voor de vrijstaande woningen is er keuze uit vier woningtypes; traditioneel, modern, hollands en landelijk. Dit zijn zeer complete woningen met een riante woonkamer, ruime zonnige tuin rondom en een garage. Een ingedeelde tweede verdieping, keuken en sanitair zijn bij de koopsom inbegrepen. Het is ook mogelijk om een bouwkavel te kopen om geheel naar eigen wens een woning te realiseren.

 

Voor meer informatie over de woningen, www.hethollandshof.nl  of Drieman Garantie makelaars, 0172-473351