icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 februari 2015

Realisatieovereenkomst fase 8a de Tuinen van Sion getekend

Wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk, de heer Marcel Schipper van VolkerWessels Vastgoed en de heer Rob Steijn van Dura Vermeer, hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van fase 8a van de Tuinen van Sion in RijswijkBuiten.

RijswijkBuiten 8a ondertekening

Er worden in deze fase 50 woningen gerealiseerd, waaronder 15 vrije sector huurappartementen. De inschrijving voor deze appartementen start naar verwachting eind van dit jaar. De overige 35 woningen zijn in november 2014 in verkoop gegaan en inmiddels is ruim 80% verkocht. Het aanbod bestaat uit zeer ruime stadsvilla’s en verandawoningen in twee of drie woonlagen.

 

Niet alleen de uitwerking van het project is bijzonder, maar ook de samenwerking tussen de gemeente en de twee ontwikkelpartners. De succesvolle ontwikkeling leidt er toe, dat de start bouw van fase 8a nog voor de zomer zal plaatsvinden en dat fase 8b (bestaande uit o.a. stadsvilla’s) naar verwachting in mei van dit jaar in verkoop zal gaan.

 

Voor meer informatie: www.rijswijkbuiten.nl