icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering fase 1 Het Boeket in Lelystad

Oplevering fase 1 Het Boeket in Lelystad

Actueel

Op 8 oktober 2014 zijn de eerste zeven woningen van het project Het Boeket in de wijk Warande te Lelystad opgeleverd. Tijdens de oplevering hebben alle bewoners de sleutel van hun nieuwe huis ontvangen. De sleutel van de zevende woning is door wethouder Jop Fackeldey en Alex Voordes, directeur van VolkerWessels Vastgoed officieel overhandigd. De bouw is zeer voorspoedig verlopen, de woningen zijn in drie maanden tijd gerealiseerd. VolkerWessels Vastgoed heeft daarvoor gebruik gemaakt van het prefab bouwsysteem van PlusWonen.

Lelystad Het Boeket oplevering fase 1

In aanwezigheid van alle bewoners van Het Boeket heeft de wethouder een kort verhaal verteld over het wonen in Lelystad en de bijzondere kwaliteiten van de wijk Warande. Deze wijk biedt bewoners een ruim woningaanbod in een gevarieerde omgeving met water, bos en natuur in de directe nabijheid.

 

Goede samenwerking

Het ontwerp van de woningen is tot stand gekomen door een goede samenwerking van VolkerWessels Vastgoed met het kwaliteitsteam Warande van de gemeente Lelystad. Daarbij hadden de nieuwe bewoners alle vrijheid om diverse uitbouwmogelijkheden toe te voegen. De woningen zijn zeer energiezuinig en hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding.

 

Meer informatie

Meer informatie over Het Boeket is te vinden op www.boeketwarande.nl.

+