icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering eerste woningen Het Hollands Hof Ter Aar

Oplevering eerste woningen Het Hollands Hof Ter Aar

Actueel | In de media

Zaterdag 11 juli wordt de officiële oplevering van de eerste woningen van Het Hollands Hof gevierd. Een bijzonder moment voor de kopers en betrokkenen.

Deze dag wordt de modelwoning van Het Hollands Hof voor het eerst in gebruik genomen. Belangstellenden kunnen hier met eigen ogen de ruimte van de woning en de locatie daarvan ervaren. Het Hollands Hof in Ter Aar is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed.

Het Hollands Hof is een geheel nieuwe wijk middenin het Groene Hart. De wijk is ruim gelegen en heeft een vrij uitzicht over de veilige en rustige omgeving aan de rand van Ter Aar. Het Hollands Hof biedt alle ruimte voor persoonlijke wensen met vrije bouwkavels vanaf € 220.805,- v.o.n. of een kavel met complete woning (keuze uit 4 typen, variërend van landelijk tot modern) vanaf € 379.500,- v.o.n.. Alle woningen zijn voorzien van een garage. Groot voordeel van de nieuwbouwwoningen in het Hollands Hof is dat deze energiezuinig zijn, dus lage energielasten en beter voor het milieu.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de feestelijkheden met de kopers en betrokkenen te vieren én meteen een kijkje in de modelwoning te nemen. In de tuin van de modelwoning wordt voor een heerlijke BBQ gezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een bezichtiging. Kijk op www.hethollandshof.nl voor de eerst volgende data of bel met Jozé Janssen (verkoopbegeleider namens VolkerWessels Vastgoed), 06 46 39 36 32 of Drieman Garantiemakelaars, 0172 460 808 voor een afspraak.


www.hethollandshof.nl

 

PROGRAMMA

 

Dag: Zaterdag 11 juli
Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Locatie: tuin modelwoning (Prinses Amaliahof 4 in Ter Aar)


Het Hollands Hof is gelegen aan Oostkanaalweg 49B Ter Aar.

+