icon-arrow-right
HomeNieuws Opening verkoopcentrum ‘Aan de Braassem’

Opening verkoopcentrum ‘Aan de Braassem’

Actueel | In de media

Wethouder Yvonne Peters van Gemeente Kaag & Braassem heeft het verkoopcentrum ‘Aan de Braassem’ in Roelofarendsveen officieel geopend. De makelaars van het nieuwbouwplan, van Brockhoff Makelaars en Koppes makelaardij, gaan de komende jaren mede vanuit het verkoopcentrum geïnteresseerden informeren over het nieuwe woongebied ‘Aan de Braassem’, en het beschikbare woningaanbod. Het verkoopcentrum is zo het kloppend hart van het project.

Centraal in Het Groene Hart

‘Aan de Braassem’ kent een gevarieerd woningaanbod van circa 1.150 huurwoningen, rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen én kavels voor vrijstaande woningen. Prachtig aan het Braassemermeer, centraal gelegen in Het Groene Hart. Door de gunstige ligging bij de A4 zijn Schiphol, Leiden en Den Haag zeer snel te bereiken. Het waterrijke karakter van de wijk zorgt ervoor dat veel woningen met hun tuin grenzen aan het water. Een bootje aanleggen in de achtertuin behoort tot de mogelijkheden.

 

De woonwijk wordt ontwikkeld door Braassemerland VOF, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed, Bouwmaatschappij Verwelius en de gemeente Kaag & Braassem. De bouw van de eerste woningen start nog voor de zomervakantie.

+