HomeNieuws Ontwikkeling Waterveld in Nes Noord gestart

Ontwikkeling Waterveld in Nes Noord gestart

Actueel | In de media

Dubbele feestelijke handeling verricht door wethouder gemeente Schagen


Woensdag 14 maart jl. heeft wethouder Jelle Beemsterboer van de gemeente Schagen niet alleen de opleveringshandeling van de laatste woningen in Dorpsveld verricht maar hij onthulde ook meteen het nieuwe bouwbord dat de start markeert van de ontwikkeling van de locatie Waterveld.

Alle woningen Dorpsveld opgeleverd

Dorpsveld is na Dorpsweide een nieuwbouwproject in het midden van de nieuwe wijk Nes Noord in Schagen. In Dorpsweide zijn totaal circa 60 appartementen opgeleverd en in Dorpsveld worden in totaal ruim 200 woningen in alle soorten en grootten gerealiseerd. Zo rijk gevarieerd als het omliggende landschap, zo ruim is ook de keuze aan woningen in Dorpsveld; van starterswoningen en rijwoningen, tot waterwoningen en vrije kavels. De meeste fases in Dorpsveld zijn al bewoond. De laatste fase wordt nu opgeleverd.

Waterveld: 3e en laatste nieuwbouwproject in Nes Noord

Vliedlande VOF (een samenwerking van BPD Ontwikkeling BV en VolkerWessels Vastgoed) ontwikkelt circa 165 eengezinswoningen in dit zeer waterrijke en door groen en riet omgeven gebied in West-Friesland. In Waterveld komen eengezinswoningen in verschillende typen: rijwoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Zoals de naam van het project al verklapt: in Waterveld liggen bijna alle woningen aan het water. Het plan ligt vlak bij de sportvelden in Schagen en ten noorden van de Cornelis Blaauboerlaan, de ontsluiting tussen de overweg Nes en de N241. Streven is om de eerste woningen in Waterveld zomer 2018 in verkoop te brengen.

Projectwebsite: Schagennesnoord.nl 

+